ContractCare - urenbundel voor de kleine en ook grotere bedrijven

Deze formule op maat is een voordelige IT-service waar u een vaste hoeveelheid uren op voorhand aankoopt en deze op afroep kan inzetten. Het ContractCare urenpakket is vrij te gebruiken voor het volledig beheer en onderhoud van uw computernetwerk en uw dagdagelijkse netwerkactiviteiten, volgens vooraf bepaalde afspraken. Door te kiezen voor ContractCare geniet u van een interessanter netto uurtarief en bepaalt u zelf wanneer u beroep wenst te doen op onze IT-specialisten en service.

Het Fintan IT urenpakket omvat:

• Alle onderhoud, installatie, ondersteuning en dienstverlening van hard- en standaardsoftware van het volledige bedrijfsnetwerk, zowel on-site (ter plaatse) als remote (op afstand)
• Service relatiebeheer, waarbij een Fintan IT service engineer optreedt als uw aanspreekpunt en uw algemene technische relatie met Fintan IT beheert. Eveneens uw aanspreekpunt bij het oplossen van langdurige en ernstige problemen.
• Gebudgetteerde IT-service kost, onder de vorm van een vooropgesteld aantal kredieturen, al dan niet binnen een SLA (gegarandeerde on-site tijd)
• Technische consultancy
• Inventarisatie (gebruikers, hardware, software, IP-range, communicatie) en grafische voorstelling van het netwerk ter bevordering van een snellere aanpak bij de dienstverlening, in de vorm van een uitgebreid rapport dat constant bijgewerkt wordt.

U kan ons rechtstreeks bereiken:

078 48 04 85
international: +32 78 480 485
(verlaagd tarief, max 6 ct./minuut)

Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week

U kan ook altijd een mail sturen naar info@fintan.be

Of maak online een afspraak

microsoft-office365-online1
cloudpartnerApple_ConsultantNetwork